Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Megan van Duijn
Megan van Duijn

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

In het begin vond ik het maar lastig, dat autorijden. Het lukte maar niet en dat is natuurlijk vervelend. Gelukkig wist Pam me ervan te overtuigen dat ik het wel kon, daarna ging het steeds een beetje beter tot ik ook trots op mezelf kon zijn en het rijden leuk begon te vinden.
Pamela is een enthousiasite rijinstructrice met een grote dosis humor en rake opmerkingen die je altijd laten lachen. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt op een duidelijke manier en corrigeert je meteen daar waar het nodig is.
Mijn ervaringen in de auto worden steeds beter, Pam zorgt voor een prettige sfeer en daagt je uit met de spitsuren en opgebroken wegen.

Jessie Kossen
Jessie Kossen

1 out of 5 stars

posted 1 month ago

Bij Pamela duurt het erg lang voordat je zelf volledig de auto mag besturen, denk aan remmen schakelen en gas geven.
Ik heb iets van 10-15 lessen gehad en mocht alleen maar sturen, dit is ook de reden dat ik van rijschool ben veranderd.
Let op! Pamela doet ook niet aan geld terug geven.
Als je toch wilt lessen bij Pamela raad ik aan om per les te betalen, zo kun je bij ontevredenheid weg zonder dat je veel geld kwijt bent!

Tim Ruijter
Tim Ruijter

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela Zorgt voor een leuke sfeer in de auto die er voor zorgt dat ik minder nerveus wordt. Een echte aanrader