Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Chasity Van der veldt
Chasity Van der veldt

5 out of 5 stars

posted 6 days ago

Bij rijschool pamela , voel ik mij compleet op mijn gemak in de auto! Pamela neemt de tijd voor je , legt dingen op een rustige en duidelijke manier uit!
Het is erg gezellig bij pamela in de auto naast het “lesgeven” is er altijd tijd voor een gezellig praatje !

Mijn eerste proefles was ik onwijs zenuwachtig , bij een nieuwe stap ben ik ook vaak zenuwachtig ! Pamela stelt mij dan gerust en neemt dan de tijd !

Autorijschool Pamela raad ik zeker aan!

K M
K M

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Pamela heeft heel veel begrip voor mensen met een uitdaging zoals autisme, ADHD of faalangst. Ik heb autisme en daarnaast ben ik angstig geworden door mijn vorige rijschool. Bij Pamela voel ik me op mijn gemak in de auto. De lessen zijn heel gezellig. Je leert daarnaast veilig en zorgeloos rijden, zonder dat je de hoofdprijs betaald of voorgelogen wordt. Autorijschool Pamela is echt een aanrader!

Lars van Egmond
Lars van Egmond

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Na eerder te hebben gelest bij een niet te nader noemen rijschool, ben ik nu bij Pamela terecht gekomen. Zij geeft je examengericht les, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Het theoriemateriaal is geheel volgens afspraak bij mij afgeleverd. Dit is een overzichtelijke E-learning, waar je na elk hoofdstuk een test kan doen. Je voelt je op je gemak bij Pamela in de auto en geeft jou de juiste feedback wanneer nodig. Ik raad Rijschool Pamela aan !