Gastenboek

Print Friendly, PDF & Email

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

lora isaeva
lora isaeva

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een lange tijd opzoek naar een goeie rijschool kwam ik bij Pamela terecht(gelukkig).Tot nu toe ben echt super blij dat ik lessen bij haar volg, want zij is super leuk ,eerlijk ,duidelijk positive mens en instructrice!Met haar is altijd gezellig!Ik heb nog steeds probleem met mijn zenuwen maar, Pam geeft mij altijd beetje tijd en ze praat en motiveert mij en dan gaan we door!Ik raad iedereen 100% aan deze zeer super gezelige autorijschool !

Lisa Buijs
Lisa Buijs

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Pamela is een zeer fijne rij-instructrice. Ze is altijd op tijd, het plannen van lessen verloopt soepel en ze voelt goed aan hoe jij het beste leert en past hier haar uitleg op aan. Met Pam is het altijd gezellig in de auto en helpt op een fijne manier als iets niet meteen lukt. Ik raad deze rijschool echt aan iedereen aan!

Jadey Gebhardt
Jadey Gebhardt

5 out of 5 stars

posted 1 day ago

Super lieve vrouw die je op je gemak stelt, altijd in voor een grapje en recht voor haar raap. Nu 6 lessen gehad en al veel gelachen in de auto. Pam (Zo mogen wij haar noemen) Is en topper en ik zit met veel plezier met haar in de auto!