Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Carina Biesterveld
Carina Biesterveld

5 out of 5 stars

posted 2 weeks ago

Ik ben blij dat ik autorijschool Pamela heb gevonden. Ik voel me erg op me gemak bij Pam in de auto. Ik vind het ook fijn dat je stap voor stap dingen leert en zo op je eigen tempo alles leert. En als iets niet meteen lukt dan legt ze het nog een keer uit.
Het is ook zeker altijd gezellig tijden de rijlessen. Wat mij persoonlijk ook heel moeilijk leek om te praten en autorijden tegelijk, maar door alle leuke geprekken gaat dat ook helemaal vanzelf 🙂
Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te gaan lessen.

dandan pup
dandan pup

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Pamela is een duidelijke rij-instructrice die begrip heeft als je ergens mee zit. Ze corrigeert op een prettige manier en maakt soms een grap om het luchtig te houden. Verder legt ze alles goed uit en weet je na een rijles ook waar je aan moet werken maar ook wat je goed doet! Kortom, Pamela raad ik 100% zeker aan als je wilt beginnen met rijles vooral ook als je niet zo goed durft.

Maxine Meerwijk
Maxine Meerwijk

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Ik voel me erg op mijn gemak bij Pam. En ik heb nu ongeveer 5 lessen gehad. Ze verteld leuke verhalen en legt alles rustig uit. Ze focust veel op sturen en kijken.
Ik raad haar altijd aan als ik hoor dat iemand een rijschool zoekt. Ze is altijd op tijd en kalm.