Gastenboek

Print Friendly, PDF & Email

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

Jadey Gebhardt
Jadey Gebhardt

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Super lieve vrouw die je op je gemak stelt, altijd in voor een grapje en recht voor haar raap. Nu 6 lessen gehad en al veel gelachen in de auto. Pam (Zo mogen wij haar noemen) Is en topper en ik zit met veel plezier met haar in de auto!

Autorijschool Pamela
Autorijschool Pamela

5 out of 5 stars

posted 5 years ago

Alweer anderhalf jaar geleden mijn rijbewijs gehaald bij Pam! Het was een super ervaring en ik ben blij dat ik het van Pam geleerd heb. Ze was altijd optijd, eerlijk, zorgzaam, duidelijk en vooral heel gezellig!! Ik zou het zelfs graag over doen, puur voor de gezelligheid en een maatje!! ☺️ kortom, kies voor Pam!! xxx

Nadina Burggraeve
Nadina Burggraeve

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Rijschool Pamela is een goede rijschool echt een top vrouw je kan alles kwijt wat je dwars zit Pamela neemt met alles de tijd legt het zo vaak genoeg uit totdat je het snapt en daarom ben ik blij dat ik bij rijschool Pamela rij raad iedereen deze rijschool aan.