Gastenboek

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Joy Willigenburg
Joy Willigenburg

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik naar Pamela gegaan. Pamela is een persoon die alles rustig uitlegt. Ze neemt de tijd voor je en brengt de theorie goed over. Ik heb het idee dat ik elke rijles echt iets leer. Dus twijfel je en ben je een beetje bang om te rijden net zoals ik was? Twijfel geen moment en maak een afspraak bij Pamela! 😁

Liesbeth Peetoom
Liesbeth Peetoom

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een fijne no-nonsense rij-instructrice, die goed inspeelt op de individuele klant. Ze komt afspraken na en is makkelijk in de omgang.

Stephanie
Stephanie

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Rijden met rijschool Pamela is altijd leerzaam en gezellig! Pam legt je altijd duidelijk dingen uit. Ze gebruikt hierbij ook voorbeelden waardoor je het sneller snapt en er een duidelijk beeld van krijgt. Met vragen over je theorie kan je ook altijd bij haar terecht. Pam laat je tijdens je rijles veel dingen eerst zelf proberen en kauwt niet alles voor. Ook werkt Pam met stappen. Zo leer je eerst om goed met de auto om te leren gaan voordat je de rest leert (gassen, remmen, schakelen etc.) Pam gebruikt ook je theorie tijdens de lessen. Bijvoorbeeld moet je eerst je theorie over gassen hebben gehad voordat je daadwerkelijk zelf mag gassen. Als je fouten maakt tijdens je lessen is dat helemaal niet erg want van fouten leer je het meest! Pam laat je als je een fout maakt en je baalt van jezelf positief over jezelf denken. Dit doet ze doormiddel van je te laten inzien wat je goed doet en wat je allemaal al hebt bereikt. Dus spreekt jou dit aan bij een rijschool? Kies dan zeker voor rijschool Pamela!