Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

lora isaeva
lora isaeva

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Na een lange tijd opzoek naar een goeie rijschool kwam ik bij Pamela terecht(gelukkig).Tot nu toe ben echt super blij dat ik lessen bij haar volg, want zij is super leuk ,eerlijk ,duidelijk positive mens en instructrice!Met haar is altijd gezellig!Ik heb nog steeds probleem met mijn zenuwen maar, Pam geeft mij altijd beetje tijd en ze praat en motiveert mij en dan gaan we door!Ik raad iedereen 100% aan deze zeer super gezelige autorijschool !

Carina Biesterveld
Carina Biesterveld

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Ik ben blij dat ik autorijschool Pamela heb gevonden. Ik voel me erg op me gemak bij Pam in de auto. Ik vind het ook fijn dat je stap voor stap dingen leert en zo op je eigen tempo alles leert. En als iets niet meteen lukt dan legt ze het nog een keer uit.
Het is ook zeker altijd gezellig tijden de rijlessen. Wat mij persoonlijk ook heel moeilijk leek om te praten en autorijden tegelijk, maar door alle leuke geprekken gaat dat ook helemaal vanzelf :-)
Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te gaan lessen.

dandan pup
dandan pup

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een duidelijke rij-instructrice die begrip heeft als je ergens mee zit. Ze corrigeert op een prettige manier en maakt soms een grap om het luchtig te houden. Verder legt ze alles goed uit en weet je na een rijles ook waar je aan moet werken maar ook wat je goed doet! Kortom, Pamela raad ik 100% zeker aan als je wilt beginnen met rijles vooral ook als je niet zo goed durft.


Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!