Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Stephanie
Stephanie

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Rijden met rijschool Pamela is altijd leerzaam en gezellig! Pam legt je altijd duidelijk dingen uit. Ze gebruikt hierbij ook voorbeelden waardoor je het sneller snapt en er een duidelijk beeld van krijgt. Met vragen over je theorie kan je ook altijd bij haar terecht. Pam laat je tijdens je rijles veel dingen eerst zelf proberen en kauwt niet alles voor. Ook werkt Pam met stappen. Zo leer je eerst om goed met de auto om te leren gaan voordat je de rest leert (gassen, remmen, schakelen etc.) Pam gebruikt ook je theorie tijdens de lessen. Bijvoorbeeld moet je eerst je theorie over gassen hebben gehad voordat je daadwerkelijk zelf mag gassen. Als je fouten maakt tijdens je lessen is dat helemaal niet erg want van fouten leer je het meest! Pam laat je als je een fout maakt en je baalt van jezelf positief over jezelf denken. Dit doet ze doormiddel van je te laten inzien wat je goed doet en wat je allemaal al hebt bereikt. Dus spreekt jou dit aan bij een rijschool? Kies dan zeker voor rijschool Pamela!

Merle Mathies
Merle Mathies

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Sinds een paar weken volg ik lessen bij Pamela en ik ben zo blij dat ik voor haar rijschool heb gekozen. Ze stimuleert mij elke les weer om niet bang te zijn voor nieuwe situaties of om fouten te maken. Door situaties samen door te nemen, die ik dan ben tegen gekomen in het verkeer, leer ik op een andere manier te kijken als ik rij. Zelf heb ik soms moeite om iemand te vinden, die op een voor mij geschikte manier les kan geven, maar met Pamela heb ik het zeer getroffen. Als je een rijschool zoekt dan raadt ik je zeker aan om een proefles te nemen!

Raicha Nandlal
Raicha Nandlal

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Rijden bij Pam is elke week weer een feestje! Ze heeft het instinct om goed aan te voelen hoe/ wat jij nodig hebt tijdens het rijden. Ik heb eerder rijlessen gehad bij andere rijscholen, echter beviel de aanpak mij totaal niet, maar bij Pam dus echt wél! Pam neemt de tijd voor jou maar ook om situaties en de theorie erachter uit te leggen, dit kan je dan weer toepassen in de praktijk. Ik voel me veilig bij haar en tijdens de lessen waardoor ik het onwijs fijn vind om bij haar te rijden en we lachen nog ook wat af gelukkig. Ik zeg ook wel eens dat ik haar nog eens ga missen als ze over een tijd niet meer naast me zit.. en dat is zo!

Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!