Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Amy Hessels
Amy Hessels

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Na een fijne proefrit besloten bij Autorijschool Pamela te gaan lessen. Het bevalt mij erg goed, ze geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld. Pamela geeft je de ruimte om zelf initiatief te nemen en biedt tegelijkertijd goede begeleiding. Altijd keurig op tijd en aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet!

Anne Wijnands
Anne Wijnands

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een paar nare ervaringen bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlssen bij (Rijschool) Pamela. Dit bevalt mij erg goed. Pam legt situaties erg goed uit met verschillende voorbeelden. Ze geeft duidelijke feedback tijdens de rijles. En verder heeft ze veel geduld en is ze erg eerlijk. Dit kan ik goed waarderen. Op naar het papiertje!

Joy Willigenburg
Joy Willigenburg

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik naar Pamela gegaan. Pamela is een persoon die alles rustig uitlegt. Ze neemt de tijd voor je en brengt de theorie goed over. Ik heb het idee dat ik elke rijles echt iets leer. Dus twijfel je en ben je een beetje bang om te rijden net zoals ik was? Twijfel geen moment en maak een afspraak bij Pamela! 😁


Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!