Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

lora isaeva
lora isaeva

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een lange tijd opzoek naar een goeie rijschool kwam ik bij Pamela terecht(gelukkig).Tot nu toe ben echt super blij dat ik lessen bij haar volg, want zij is super leuk ,eerlijk ,duidelijk positive mens en instructrice!Met haar is altijd gezellig!Ik heb nog steeds probleem met mijn zenuwen maar, Pam geeft mij altijd beetje tijd en ze praat en motiveert mij en dan gaan we door!Ik raad iedereen 100% aan deze zeer super gezelige autorijschool !

Lisa Buijs
Lisa Buijs

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Pamela is een zeer fijne rij-instructrice. Ze is altijd op tijd, het plannen van lessen verloopt soepel en ze voelt goed aan hoe jij het beste leert en past hier haar uitleg op aan. Met Pam is het altijd gezellig in de auto en helpt op een fijne manier als iets niet meteen lukt. Ik raad deze rijschool echt aan iedereen aan!

Jadey Gebhardt
Jadey Gebhardt

5 out of 5 stars

posted 1 day ago

Super lieve vrouw die je op je gemak stelt, altijd in voor een grapje en recht voor haar raap. Nu 6 lessen gehad en al veel gelachen in de auto. Pam (Zo mogen wij haar noemen) Is en topper en ik zit met veel plezier met haar in de auto!


Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!