Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Lars van Egmond
Lars van Egmond

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Na eerder te hebben gelest bij een niet te nader noemen rijschool, ben ik nu bij Pamela terecht gekomen. Zij geeft je examengericht les, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Het theoriemateriaal is geheel volgens afspraak bij mij afgeleverd. Dit is een overzichtelijke E-learning, waar je na elk hoofdstuk een test kan doen. Je voelt je op je gemak bij Pamela in de auto en geeft jou de juiste feedback wanneer nodig. Ik raad Rijschool Pamela aan !

Stacey Hartman
Stacey Hartman

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pam is een instructrice die heel goed aanvoelt wat jij precies nodig hebt. Ze heeft voor elke klant een eigen plan. Ze zal je nooit compleet in het diepe gooien. Ik vind het fijn dat ik stap voor stap leer rijden. Een voordeel hiervan is dat ik niet compleet in paniek schiet en dat ik weet dat ik bepaalde dingen kan (positieve ervaringen), voordat we met iets nieuws beginnen. Pam leert je ook echt kijken en bereid je goed voor op het examen. Pam is heel rechtdoorzee, wat natuurlijk heel fijn is in de omgang. Pam kan de dingen heel duidelijk uitleggen en laat je zelf ook heel goed meedenken. Pam zorgt voor een ongedwongen sfeer in de auto, waardoor je zenuwen langzaam wegzakken. Daarnaast is ze ook een hele gezellige vrouw. Het uur is altijd zo om!

marieke duurland
marieke duurland

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een fijne rij instructrice met veel humor en haar lessen zijn altijd gezellig. Ze kan alles heel duidelijk uitleggen, heeft veel geduld en legt iets zo vaak uit tot dat je het begrijpt. Ook geeft ze me veel zelfvertrouwen als de moed even weg zakt. Ze geeft duidelijke feedback wanneer iets beter kan, maar geeft ook complimentjes als het wel goed gaat. Het auto rijden leer je in kleine stapjes, zodat je niet in een keer zelf alles tegelijk moet doen, dat vind ik erg fijn. Zeker een aanrader!!


Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!