Geslaagde leerlingen

Leerlingen aan het woord!

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Maxine Meerwijk
Maxine Meerwijk

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Ik voel me erg op mijn gemak bij Pam. En ik heb nu ongeveer 5 lessen gehad. Ze verteld leuke verhalen en legt alles rustig uit. Ze focust veel op sturen en kijken.
Ik raad haar altijd aan als ik hoor dat iemand een rijschool zoekt. Ze is altijd op tijd en kalm.

Brittney Brittney
Brittney Brittney

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Voor me proefles was ik heel zenuwachtig eenmaal in de auto stelde pam me gerust en zakte de zenuwen weg, gelijk nieuwe lessen in geplant en pam komt haar afspraken na en is altijd op tijd.
In de auto legt pam alles rustig uit ze neemt de tijd voor je en blijft het herhalen tot je het snapt als je het snapt gaan we door met de volgende stap ik vind dat heel fijn want raak daardoor niet in paniek, ik voel me heel erg op me gemak bij pam in de auto en het is altijd gezellig.
Met me theorie is ook alles volgens afspraak gegaan bij mij zat het in me pakket en heb het gelijk de eerste les van pam gekregen.
Ik raad autorijschool pamela zekker aan.👍

Wendy Schotman
Wendy Schotman

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Pamela wil je gewoon als rij instructeur! Ze heeft heel snel door hoe je in elkaar zit en past daar haar uitleg op aan. En dat in combinatie met haar humor maakt de lessen behalve leerzaam ook super gezellig!


Foto galerij

Hieronder vind je een overzicht van al onze geslaagde leerlingen. Ook jou zien we graag op onze wall of fame!