Rijschool Velserbroek

Print Friendly, PDF & Email

Rijschool Velserbroek

IMG_0501Betrouwbare en vriendelijkste Rijschool in Velserbroek. Je wilt graag je rijbewijs halen maar zit met een hele hoop vragen. Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van een juiste rijschool? Welke opleidingen bied deze rijschool? Heeft de rijschool een branche keurmerk? Hoe zijn de ervaringen van andere met deze rijschool? Voor al deze vragen ben je bij Rijschool Velserbroek aan het juiste adres.

Rijschool Velserbroek biedt opleidingen aan voor starters, faalangst, gevorderden en nog veel meer.

Begeleiding bij Rijschool Velserbroek:

Bij Rijschool Velserbroek vinden wij de klik tussen leerling en instructeur erg belangrijk. Rijlessen moeten leuk zijn, je moet je op je gemak voelen bij je instructeur. Rijschool Velserbroek heeft zeer geduldige instructeurs en neemt de tijd je alles in jou tempo uit te leggen. Iedere leerling geeft Rijschool Velserbroek naar behoefte persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

Bij Rijschool Velserbroek krijg jij altijd les van dezelfde goed gekwalificeerde instructeur in dezelfde auto. Rijschool Velserbroek denkt echt met de leerling mee.

Daarom geeft Rijschool Velserbroek al haar leerlingen, ter ondersteuning van de praktijklessen op papier mee naar huis:

  • Motorvoertuig informatie
  • Voorbereiding- en controle handelingen auto
  • Kijktechniek en verkeersinzicht
  • Verlichting en meter
  • Controle in de auto
  • Stopopdracht
  • Wegrijden

Rijschool Velserboek geeft les in Velserbroek en omgeving. Vele leerlingen vanuit Velserbroek gingen je voor en haalde hun rijbewijs bij Rijschool Velserbroek.

Rijschool Velserbroek staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.