Autorijles tarieven

Lespakketten en tarieven

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

HEB JE SPOED?!

Meerdere keren in de week lessen is mogelijk!!

 

10 LESSEN VOOR 450 EURO

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het starters-/studentenpakket van 10 rijlessen voor € 450.

Algemene tarieven

Proefles
Losse rijles
Praktijkexamen
Faalangst examen
Eigen verklaring
Cadeaupakket
Verjaardagsrijles
iTheorie
60 minuten
60 minuten
via CBR
via CBR
via CBR
1,5 uur les
60 minuten
(zie pakket)
GRATIS!*
€ 50
€ 245
€ 320
€ 28
€ 90
€ 35
€ 69
* Bij afname van pakket 1, 2 of 3 is de proefles gratis en anders €50.
** Theorie materiaal en praktijk B cadeau bij afname pakket C!

Geslaagde leerlingen

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

lora isaeva
lora isaeva

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Na een lange tijd opzoek naar een goeie rijschool kwam ik bij Pamela terecht(gelukkig).Tot nu toe ben echt super blij dat ik lessen bij haar volg, want zij is super leuk ,eerlijk ,duidelijk positive mens en instructrice!Met haar is altijd gezellig!Ik heb nog steeds probleem met mijn zenuwen maar, Pam geeft mij altijd beetje tijd en ze praat en motiveert mij en dan gaan we door!Ik raad iedereen 100% aan deze zeer super gezelige autorijschool !

Carina Biesterveld
Carina Biesterveld

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Ik ben blij dat ik autorijschool Pamela heb gevonden. Ik voel me erg op me gemak bij Pam in de auto. Ik vind het ook fijn dat je stap voor stap dingen leert en zo op je eigen tempo alles leert. En als iets niet meteen lukt dan legt ze het nog een keer uit.
Het is ook zeker altijd gezellig tijden de rijlessen. Wat mij persoonlijk ook heel moeilijk leek om te praten en autorijden tegelijk, maar door alle leuke geprekken gaat dat ook helemaal vanzelf :-)
Ik zou zeker iedereen aanraden om hier te gaan lessen.

dandan pup
dandan pup

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een duidelijke rij-instructrice die begrip heeft als je ergens mee zit. Ze corrigeert op een prettige manier en maakt soms een grap om het luchtig te houden. Verder legt ze alles goed uit en weet je na een rijles ook waar je aan moet werken maar ook wat je goed doet! Kortom, Pamela raad ik 100% zeker aan als je wilt beginnen met rijles vooral ook als je niet zo goed durft.