Autorijles tarieven

Lespakketten en tarieven

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

HEB JE SPOED?!

Meerdere keren in de week lessen is mogelijk!!

 

10 LESSEN VOOR 450 EURO

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het starters-/studentenpakket van 10 rijlessen voor € 450.

Algemene tarieven

Proefles
Losse rijles
Praktijkexamen
Faalangst examen
Eigen verklaring
Cadeaupakket
Verjaardagsrijles
iTheorie
60 minuten
60 minuten
via CBR
via CBR
via CBR
1,5 uur les
60 minuten
(zie pakket)
GRATIS!*
€ 50
€ 245
€ 320
€ 28
€ 90
€ 35
€ 69
* Bij afname van pakket 1, 2 of 3 is de proefles gratis en anders €50.
** Theorie materiaal en praktijk B cadeau bij afname pakket C!

Geslaagde leerlingen

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Amy Hessels
Amy Hessels

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Na een fijne proefrit besloten bij Autorijschool Pamela te gaan lessen. Het bevalt mij erg goed, ze geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld. Pamela geeft je de ruimte om zelf initiatief te nemen en biedt tegelijkertijd goede begeleiding. Altijd keurig op tijd en aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet!

Anne Wijnands
Anne Wijnands

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een paar nare ervaringen bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlssen bij (Rijschool) Pamela. Dit bevalt mij erg goed. Pam legt situaties erg goed uit met verschillende voorbeelden. Ze geeft duidelijke feedback tijdens de rijles. En verder heeft ze veel geduld en is ze erg eerlijk. Dit kan ik goed waarderen. Op naar het papiertje!

Joy Willigenburg
Joy Willigenburg

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik naar Pamela gegaan. Pamela is een persoon die alles rustig uitlegt. Ze neemt de tijd voor je en brengt de theorie goed over. Ik heb het idee dat ik elke rijles echt iets leer. Dus twijfel je en ben je een beetje bang om te rijden net zoals ik was? Twijfel geen moment en maak een afspraak bij Pamela! 😁