Autorijles tarieven

Lespakketten en tarieven

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

HEB JE SPOED?!

Meerdere keren in de week lessen is mogelijk!!

 

10 LESSEN VOOR 450 EURO

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het starters-/studentenpakket van 10 rijlessen voor € 450.

Algemene tarieven

Proefles
Losse rijles
Praktijkexamen
Faalangst examen
Eigen verklaring
Cadeaupakket
Verjaardagsrijles
iTheorie
60 minuten
60 minuten
via CBR
via CBR
via CBR
1,5 uur les
60 minuten
(zie pakket)
GRATIS!*
€ 50
€ 245
€ 320
€ 28
€ 90
€ 35
€ 69
* Bij afname van pakket 1, 2 of 3 is de proefles gratis en anders €50.
** Theorie materiaal en praktijk B cadeau bij afname pakket C!

Geslaagde leerlingen

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Lars van Egmond
Lars van Egmond

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Na eerder te hebben gelest bij een niet te nader noemen rijschool, ben ik nu bij Pamela terecht gekomen. Zij geeft je examengericht les, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Het theoriemateriaal is geheel volgens afspraak bij mij afgeleverd. Dit is een overzichtelijke E-learning, waar je na elk hoofdstuk een test kan doen. Je voelt je op je gemak bij Pamela in de auto en geeft jou de juiste feedback wanneer nodig. Ik raad Rijschool Pamela aan !

Stacey Hartman
Stacey Hartman

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pam is een instructrice die heel goed aanvoelt wat jij precies nodig hebt. Ze heeft voor elke klant een eigen plan. Ze zal je nooit compleet in het diepe gooien. Ik vind het fijn dat ik stap voor stap leer rijden. Een voordeel hiervan is dat ik niet compleet in paniek schiet en dat ik weet dat ik bepaalde dingen kan (positieve ervaringen), voordat we met iets nieuws beginnen. Pam leert je ook echt kijken en bereid je goed voor op het examen. Pam is heel rechtdoorzee, wat natuurlijk heel fijn is in de omgang. Pam kan de dingen heel duidelijk uitleggen en laat je zelf ook heel goed meedenken. Pam zorgt voor een ongedwongen sfeer in de auto, waardoor je zenuwen langzaam wegzakken. Daarnaast is ze ook een hele gezellige vrouw. Het uur is altijd zo om!

marieke duurland
marieke duurland

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een fijne rij instructrice met veel humor en haar lessen zijn altijd gezellig. Ze kan alles heel duidelijk uitleggen, heeft veel geduld en legt iets zo vaak uit tot dat je het begrijpt. Ook geeft ze me veel zelfvertrouwen als de moed even weg zakt. Ze geeft duidelijke feedback wanneer iets beter kan, maar geeft ook complimentjes als het wel goed gaat. Het auto rijden leer je in kleine stapjes, zodat je niet in een keer zelf alles tegelijk moet doen, dat vind ik erg fijn. Zeker een aanrader!!