Vrouw vriendelijke rijschool

Vrouw vriendelijke rijschool

7d906338-6b07-4144-a169-e534ad6de986Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Joy Willigenburg
Joy Willigenburg

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik naar Pamela gegaan. Pamela is een persoon die alles rustig uitlegt. Ze neemt de tijd voor je en brengt de theorie goed over. Ik heb het idee dat ik elke rijles echt iets leer. Dus twijfel je en ben je een beetje bang om te rijden net zoals ik was? Twijfel geen moment en maak een afspraak bij Pamela! 😁

Liesbeth Peetoom
Liesbeth Peetoom

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een fijne no-nonsense rij-instructrice, die goed inspeelt op de individuele klant. Ze komt afspraken na en is makkelijk in de omgang.

Stephanie
Stephanie

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Rijden met rijschool Pamela is altijd leerzaam en gezellig! Pam legt je altijd duidelijk dingen uit. Ze gebruikt hierbij ook voorbeelden waardoor je het sneller snapt en er een duidelijk beeld van krijgt. Met vragen over je theorie kan je ook altijd bij haar terecht. Pam laat je tijdens je rijles veel dingen eerst zelf proberen en kauwt niet alles voor. Ook werkt Pam met stappen. Zo leer je eerst om goed met de auto om te leren gaan voordat je de rest leert (gassen, remmen, schakelen etc.) Pam gebruikt ook je theorie tijdens de lessen. Bijvoorbeeld moet je eerst je theorie over gassen hebben gehad voordat je daadwerkelijk zelf mag gassen. Als je fouten maakt tijdens je lessen is dat helemaal niet erg want van fouten leer je het meest! Pam laat je als je een fout maakt en je baalt van jezelf positief over jezelf denken. Dit doet ze doormiddel van je te laten inzien wat je goed doet en wat je allemaal al hebt bereikt. Dus spreekt jou dit aan bij een rijschool? Kies dan zeker voor rijschool Pamela!