Vrouw vriendelijke rijschool

Print Friendly, PDF & Email

Vrouw vriendelijke rijschool

Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

lora isaeva
lora isaeva

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een lange tijd opzoek naar een goeie rijschool kwam ik bij Pamela terecht(gelukkig).Tot nu toe ben echt super blij dat ik lessen bij haar volg, want zij is super leuk ,eerlijk ,duidelijk positive mens en instructrice!Met haar is altijd gezellig!Ik heb nog steeds probleem met mijn zenuwen maar, Pam geeft mij altijd beetje tijd en ze praat en motiveert mij en dan gaan we door!Ik raad iedereen 100% aan deze zeer super gezelige autorijschool !

Lisa Buijs
Lisa Buijs

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Pamela is een zeer fijne rij-instructrice. Ze is altijd op tijd, het plannen van lessen verloopt soepel en ze voelt goed aan hoe jij het beste leert en past hier haar uitleg op aan. Met Pam is het altijd gezellig in de auto en helpt op een fijne manier als iets niet meteen lukt. Ik raad deze rijschool echt aan iedereen aan!

Jadey Gebhardt
Jadey Gebhardt

5 out of 5 stars

posted 2 days ago

Super lieve vrouw die je op je gemak stelt, altijd in voor een grapje en recht voor haar raap. Nu 6 lessen gehad en al veel gelachen in de auto. Pam (Zo mogen wij haar noemen) Is en topper en ik zit met veel plezier met haar in de auto!