Vrouw vriendelijke rijschool

Vrouw vriendelijke rijschool

7d906338-6b07-4144-a169-e534ad6de986Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Megan van Duijn
Megan van Duijn

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

In het begin vond ik het maar lastig, dat autorijden. Het lukte maar niet en dat is natuurlijk vervelend. Gelukkig wist Pam me ervan te overtuigen dat ik het wel kon, daarna ging het steeds een beetje beter tot ik ook trots op mezelf kon zijn en het rijden leuk begon te vinden.
Pamela is een enthousiasite rijinstructrice met een grote dosis humor en rake opmerkingen die je altijd laten lachen. Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt op een duidelijke manier en corrigeert je meteen daar waar het nodig is.
Mijn ervaringen in de auto worden steeds beter, Pam zorgt voor een prettige sfeer en daagt je uit met de spitsuren en opgebroken wegen.

Jessie Kossen
Jessie Kossen

1 out of 5 stars

posted 1 month ago

Bij Pamela duurt het erg lang voordat je zelf volledig de auto mag besturen, denk aan remmen schakelen en gas geven.
Ik heb iets van 10-15 lessen gehad en mocht alleen maar sturen, dit is ook de reden dat ik van rijschool ben veranderd.
Let op! Pamela doet ook niet aan geld terug geven.
Als je toch wilt lessen bij Pamela raad ik aan om per les te betalen, zo kun je bij ontevredenheid weg zonder dat je veel geld kwijt bent!

Tim Ruijter
Tim Ruijter

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela Zorgt voor een leuke sfeer in de auto die er voor zorgt dat ik minder nerveus wordt. Een echte aanrader