Vrouw vriendelijke rijschool

Vrouw vriendelijke rijschool

7d906338-6b07-4144-a169-e534ad6de986Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Lars van Egmond
Lars van Egmond

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Na eerder te hebben gelest bij een niet te nader noemen rijschool, ben ik nu bij Pamela terecht gekomen. Zij geeft je examengericht les, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Het theoriemateriaal is geheel volgens afspraak bij mij afgeleverd. Dit is een overzichtelijke E-learning, waar je na elk hoofdstuk een test kan doen. Je voelt je op je gemak bij Pamela in de auto en geeft jou de juiste feedback wanneer nodig. Ik raad Rijschool Pamela aan !

Stacey Hartman
Stacey Hartman

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pam is een instructrice die heel goed aanvoelt wat jij precies nodig hebt. Ze heeft voor elke klant een eigen plan. Ze zal je nooit compleet in het diepe gooien. Ik vind het fijn dat ik stap voor stap leer rijden. Een voordeel hiervan is dat ik niet compleet in paniek schiet en dat ik weet dat ik bepaalde dingen kan (positieve ervaringen), voordat we met iets nieuws beginnen. Pam leert je ook echt kijken en bereid je goed voor op het examen. Pam is heel rechtdoorzee, wat natuurlijk heel fijn is in de omgang. Pam kan de dingen heel duidelijk uitleggen en laat je zelf ook heel goed meedenken. Pam zorgt voor een ongedwongen sfeer in de auto, waardoor je zenuwen langzaam wegzakken. Daarnaast is ze ook een hele gezellige vrouw. Het uur is altijd zo om!

marieke duurland
marieke duurland

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Pamela is een fijne rij instructrice met veel humor en haar lessen zijn altijd gezellig. Ze kan alles heel duidelijk uitleggen, heeft veel geduld en legt iets zo vaak uit tot dat je het begrijpt. Ook geeft ze me veel zelfvertrouwen als de moed even weg zakt. Ze geeft duidelijke feedback wanneer iets beter kan, maar geeft ook complimentjes als het wel goed gaat. Het auto rijden leer je in kleine stapjes, zodat je niet in een keer zelf alles tegelijk moet doen, dat vind ik erg fijn. Zeker een aanrader!!