Vrouw vriendelijke rijschool

Print Friendly, PDF & Email

Vrouw vriendelijke rijschool

Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

Jadey Gebhardt
Jadey Gebhardt

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Super lieve vrouw die je op je gemak stelt, altijd in voor een grapje en recht voor haar raap. Nu 6 lessen gehad en al veel gelachen in de auto. Pam (Zo mogen wij haar noemen) Is en topper en ik zit met veel plezier met haar in de auto!

Autorijschool Pamela
Autorijschool Pamela

5 out of 5 stars

posted 5 years ago

Alweer anderhalf jaar geleden mijn rijbewijs gehaald bij Pam! Het was een super ervaring en ik ben blij dat ik het van Pam geleerd heb. Ze was altijd optijd, eerlijk, zorgzaam, duidelijk en vooral heel gezellig!! Ik zou het zelfs graag over doen, puur voor de gezelligheid en een maatje!! ☺️ kortom, kies voor Pam!! xxx

Nadina Burggraeve
Nadina Burggraeve

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Rijschool Pamela is een goede rijschool echt een top vrouw je kan alles kwijt wat je dwars zit Pamela neemt met alles de tijd legt het zo vaak genoeg uit totdat je het snapt en daarom ben ik blij dat ik bij rijschool Pamela rij raad iedereen deze rijschool aan.