Vrouw vriendelijke rijschool

Vrouw vriendelijke rijschool

7d906338-6b07-4144-a169-e534ad6de986Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

5 out of 5 stars

Amy Hessels
Amy Hessels

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Na een fijne proefrit besloten bij Autorijschool Pamela te gaan lessen. Het bevalt mij erg goed, ze geeft duidelijke uitleg en heeft veel geduld. Pamela geeft je de ruimte om zelf initiatief te nemen en biedt tegelijkertijd goede begeleiding. Altijd keurig op tijd en aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet!

Anne Wijnands
Anne Wijnands

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Na een paar nare ervaringen bij een andere rijschool, ben ik weer begonnen met rijlssen bij (Rijschool) Pamela. Dit bevalt mij erg goed. Pam legt situaties erg goed uit met verschillende voorbeelden. Ze geeft duidelijke feedback tijdens de rijles. En verder heeft ze veel geduld en is ze erg eerlijk. Dit kan ik goed waarderen. Op naar het papiertje!

Joy Willigenburg
Joy Willigenburg

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik naar Pamela gegaan. Pamela is een persoon die alles rustig uitlegt. Ze neemt de tijd voor je en brengt de theorie goed over. Ik heb het idee dat ik elke rijles echt iets leer. Dus twijfel je en ben je een beetje bang om te rijden net zoals ik was? Twijfel geen moment en maak een afspraak bij Pamela! 😁