Vrouw vriendelijke rijschool

Vrouw vriendelijke rijschool

7d906338-6b07-4144-a169-e534ad6de986Een rijschool uitzoeken die bij jou past is best wel lastig. Nu is het ook nog is eens heel spannend zo een eerste rijles. Tegenwoordig is er veel vraag naar rijles krijgen van een vrouw. Bij Rijschool Pamela krijg je rijles van een vaste instructrice. Vrouwen vragen vaak een andere aanpak dan mannen en hoewel mannen natuurlijk van harte welkom zijn bij Rijschool Pamela, is het voor de dames goed om te weten dat je bij Rijschool Pamela de zekerheid hebt dat je altijd rijles krijgt van een vrouw. Deze zekerheid kan je een stuk meer vertrouwen en rust geven.

Lees de recensies voor meer informatie over Rijschool Pamela!

Autorijschool Pamela
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Chasity Van der veldt
Chasity Van der veldt

5 out of 5 stars

posted 6 days ago

Bij rijschool pamela , voel ik mij compleet op mijn gemak in de auto! Pamela neemt de tijd voor je , legt dingen op een rustige en duidelijke manier uit!
Het is erg gezellig bij pamela in de auto naast het “lesgeven” is er altijd tijd voor een gezellig praatje !

Mijn eerste proefles was ik onwijs zenuwachtig , bij een nieuwe stap ben ik ook vaak zenuwachtig ! Pamela stelt mij dan gerust en neemt dan de tijd !

Autorijschool Pamela raad ik zeker aan!

K M
K M

5 out of 5 stars

posted 1 week ago

Pamela heeft heel veel begrip voor mensen met een uitdaging zoals autisme, ADHD of faalangst. Ik heb autisme en daarnaast ben ik angstig geworden door mijn vorige rijschool. Bij Pamela voel ik me op mijn gemak in de auto. De lessen zijn heel gezellig. Je leert daarnaast veilig en zorgeloos rijden, zonder dat je de hoofdprijs betaald of voorgelogen wordt. Autorijschool Pamela is echt een aanrader!

Lars van Egmond
Lars van Egmond

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Na eerder te hebben gelest bij een niet te nader noemen rijschool, ben ik nu bij Pamela terecht gekomen. Zij geeft je examengericht les, zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Je hebt keuze uit verschillende pakketten, zodat je kan kiezen wat bij jou past. Het theoriemateriaal is geheel volgens afspraak bij mij afgeleverd. Dit is een overzichtelijke E-learning, waar je na elk hoofdstuk een test kan doen. Je voelt je op je gemak bij Pamela in de auto en geeft jou de juiste feedback wanneer nodig. Ik raad Rijschool Pamela aan !