Rijschool PamelaDe leukste Rijschool van Haarlem e.o.

Veilig, efficiënt, 100% privéles en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Ben je op zoek naar een rijschool in Haarlem of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Haarlem op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Haarlem en omstreken. Rijschool Haarlem staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Wij geven 100% privéles wat betekent dat wij geen leerlingen ophalen of afzetten tijdens je rijles. Je volledige rijles wordt zo optimaal benut.

PROEFLES

Rijopleiding op maat

Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past!

Ervaren instructeurs

Rijschool Haarlem werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij mijn gezellige rijschool zijn.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij Rijschool Haarlem ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Geslaagde leerlingen aan het woord!

Wij vertellen je graag over mijn rijschool en rijlessen. Liever nog laten we de échte leerlingen aan het woord: mijn geslaagde leerlingen. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.